Perfect verhuisbedrijf
Linkedin. +31 (0)79 7504500 Goudstraat 16a | 2718RC Zoetermeer

Meubeltransport in Zoetermeer en omgeving

148

Verhuizingen in 2021

265000

Kilometers per jaar

2815

Totaal aantal verhuizingen

100

Klanten bevelen ons aan

Zoekt u een betrouwbare partner voor meubeltransport in Zoetermeer, Delft of omgeving? Reken dan op de uitstekende service van Perfect verhuizingen B.V uit Bleiswijk. U kunt ons verhuisbedrijf inschakelen om u compleet te ontzorgen bij uw verhuizing, maar we kunnen ook slechts een deel van u overnemen als u de regie liever zelf in handen houdt. Dan verzorgen we bijvoorbeeld alleen de delen die u zelf niet uit kunt voeren, zoals het transport van uw meubels.

Vraag naar onze mogelijkheden: Offerte

Meubeltransport op maat in Zoetermeer, Delft en omstreken

Wanneer u op ons bedrijf rekent voor meubeltransport in Zoetermeer, Delft of elders in Zuid-Holland profiteert u van uitstekende service. U bent altijd op de hoogte van hoe het ervoor staat dankzij heldere en open communicatie. Daarnaast leveren we de meubels en uw inboedel in precies dezelfde staat af als waarin we deze hebben ingeladen. Dit verwezenlijken we onder andere door kwetsbare en waardevolle bezittingen goed en stevig in te pakken, zodat deze tijdens het transport goed beschermd zijn.

Een complete verhuisservice met uitgebreide mogelijkheden

U kunt ons verhuisbedrijf uit Bleiswijk, nabij Zoetermeer en Delft, voor meer inschakelen dan meubeltransport alleen. Zo kunnen we u van A tot Z ontzorgen met onze complete verhuisservice. Ook internationale verhuizingen behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast zijn we zowel zakelijke als particuliere klanten van dienst. U kunt ons dan ook zowel voor reguliere verhuizingen als voor kantoorverhuizingen inschakelen. Verder is het ook mogelijk om extra mankracht in te huren om u te helpen met het inpakken van uw inboedel.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wanneer u ons inschakelt voor meubeltransport in de regio Zoetermeer of Delft rekent u op een verhuisbedrijf dat net een stapje verder gaat. Onze service houdt niet op nadat we uw meubels verhuisd hebben. We komen achteraf eventueel nog materiaal afhalen en informeren altijd hoe de verhuizing verloopt of is verlopen. Wilt u meet weten over de mogelijkheden of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)10 2266508 of vul het offerteformulier in.

Klanten waarderen ons met een 10,0

Naam: Aleida van Kalkeren
15-02-2021
PERFECT
Naam: J. Maas
19-01-2021
uitstekend teamwerk
Naam: Petra
10-01-2021
Super
Naam: Fam Hoekstra
20-12-2020
Perfect maakt naam waar!