Perfect verhuisbedrijf
Linkedin. +31 (0)79 7504500 Goudstraat 16a | 2718RC Zoetermeer

Internationale verhuizingen

Internationale verhuizingen

Perfect verhuizingen verhuist in heel Europa. Dat vraagt om een uitstekende coördinatie van het verhuisproces. Vanuit ons coördinatiecentrum wordt de internationale verhuizing van uw kostbaarheden volledig voor u georganiseerd. Al het nodige papierwerk wordt voor u gedaan en bovendien wordt uw inboedel uitstekend verzekerd. Perfect verhuizingen maakt gebruik van de modernste, veiligste en vooral doelmatigste transportmogelijkheden.

Het contact met u is direct, professioneel en vriendelijk. Onze organisatie is flexibel, waardoor wij altijd in staat zijn maatwerk te leveren tegen een redelijke prijs.Perfect Verhuizingen werkt samen met ervaren bedrijven om een uitstekende service te kunnen bieden. We bieden bijvoorbeeld de mogelijkheid voor tussentijdse opslag, hier of in het buitenland.

Van Amsterdam naar Rome, van Zoetermeer naar Londen, van Maastricht naar Noorwegen, Perfect verhuizingen doet het voor u. Bij verhuizingen naar een land buiten de Europese Unie worden de douaneformaliteiten punctueel geregeld, zowel import als export. Heeft u behoefte aan advies op maat of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte online aan.

Ik heb een vraag over: Internationale verhuizingen

Schuif om te kunnen versturen!