Perfect verhuisbedrijf
Linkedin. +31 (0)79 7504500 Goudstraat 16a | 2718RC Zoetermeer

Klanten waarderen ons met een 10,0.

Naam: Aleida van Kalkeren
15-02-2021
PERFECT
Na een milde winter viel plotseling op 7.2.2021 de winter binnen uitgerekende in deze periode was onze verhuizing van den Haag naar Duitsland. Vanaf binnenkomst van de verhuizers voor inpakken in verhuisauto was er een zeer goede, optimistische en betrouwbare stemming waarbij we verbluft waren over het perfectionisme bij het inpakken, problemen met creativiteit en oplossing benaderen. ( we zijn bekend met 14 eerdere verhuizingen). De volgende dag inboedel geleverd door Ruud en Ivo, prima stemming en wederom perfect!. Wij kunnen IEDEREEN dit verhuisbedrijf aanbevelen. We wensen dit verhuisbedrijf alle succes voor de toekomst. Familie van Vugt, Niederlangen Siedlung, Duitsland.
Naam: J. Maas
19-01-2021
uitstekend teamwerk
September 2020 moest de benedenverdieping van onze woning leeg in verband met een verbouwing. Ook de piano moest eruit en worden opgeslagen. Hoewel het dus niet om een echte verhuizing ging deed dit bedrijf zijn naam eer aan: perfect! Communicatie is bij veel bedrijven een dingetje, niet bij dit bedrijf. En het teamwerk van de medewerkers, daar heb ik met open mond naar zitten kijken. Ja, ook ik kan niet anders dan dit bedrijf een tien geven.
Naam: Petra
10-01-2021
Super
Verhuizen met perfect verhuizingen was een super fijne ervaring. Behulpzaam, op alle gebieden meedenkend, hardwerkend, altijd vriendelijk... Hoe vaak je ook belt.. Een aanrader om van hun diensten gebruik te maken. Ik geef ze een super dikke 10+
Naam: Fam Hoekstra
20-12-2020
Perfect maakt naam waar!
Fantastische verhuizers. Zeer scherpe offerte na huisbezoek. Perfecte Verhuizingen verzorgde alles prima. Men komt afspraken na, men denkt mee. De verhuizing verliep fantastisch, Vriendelijke, correcte verhuizers die plezier hebben in hun werk. Ze gingen voorzichtig met de huisraad om. Geen beschadigingen of glasbreuken. Ze dachten aan alles. Perfect Verhuizingen is een aanrader.
Naam: James Janjua
30-11-2020
Geweldig team voor je verhuizing
De kerels van Perfect Verhuizingen zijn toppers. Ze hebben onze verhuizing netjes en vlot gedaan en waren ook nog eens de hele dag goedgehumeurd en vriendelijk. Ik raad dit bedrijf aan!
Naam: Sahdia Khalid
30-11-2020
Geholpen door een perfect verhuisteam
Wij zijn geholpen door een perfect verhuisteam die de naam van dit bedrijf eer aan doet. Alle medewerkers waren goed op elkaar ingespeeld en wisten van aanpakken. Ook prettig dat er mee werd gedacht met ons. Er is gehouden aan alle afspraken.
Naam: Imane
30-11-2020
Verhuizing kantoor
Wij zijn enorm tevreden en blij hoe de verhuizing is gegaan met dank aan perfectverhuizingen! Het ging snel, soepel en alles was heel en goed aangekomen.
Naam: Maxine
29-11-2020
Prima verhuizers!!
Heel tevreden over deze professionele verhuizers. Werken snel en vooral erg netjes!! Super voorzichtig met de spullen en erg vriendelijk. Dit verhuisbedrijf is een aanrader!!
Naam: Maria
19-11-2020
Fantastisch bedrijf op alle fronten!
Fantastisch bedrijf op alle fronten. Professionaliteit, bejegening, prijs en kwaliteit van dienst!!! Dikke pluim!
Naam: Marieke
28-05-2020
Alles verliep prima!
Verhuizer kwam op tijd, prettig geholpen, verhuizing verliep prima. Ook toen een kast niet door het trapgat paste hebben ze extra moeite gedaan om de kast toch op de 1e verdieping te krijgen.
Naam: Joop
28-05-2020
Super goede service
Wasmachine naar boven getild en de oude naar beneden.
Naam: Nathalie
28-05-2020
Perfect 😉
Zeer snelle service, vriendelijk en kundig personeel, goede prijs-kwaliteitverhouding.
Naam: F.A.
20-05-2020
Vakkundig en snel
Vakkundige crew, snel en heel klantgericht. De prijs was goed.