Kantoorverhuizingen

Perfect verhuizingen heeft jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsverplaatsing van verschillende omvang. Voor elk project wordt een gespecialiseerd team van verhuisspecialisten samengesteld dat de bedrijfsverplaatsing van begin tot einde begeleidt en uitvoert. Door een bijzonder goede voorbereiding, waarbij eisen, wensen en mogelijkheden op elkaar worden afgestemd, wordt tijd en geld bespaard. Dit geldt zowel voor externe projectverhuizingen als voor de dagelijkse interne verhuisbewegingen binnen bedrijven en instellingen. Perfect Verhuizingen optimaliseert de logistieke en administratieve processen door middel van digitale inventarisatie. Hierdoor worden proceskosten verlaagd en kunnen wij u een scherpe offerte volledig op maat aanbieden. Procedures, prijzen en kwaliteitsniveaus worden duidelijk vooraf op schrift vastgelegd.

Onderwijsinstellingen

Perfect verhuizingen specialiseert zich in het verhuizen van onderwijsinstellingen. Deze vaak complexe verhuizingen voeren wij efficiënt en snel uit. Wij werken met een ervaren team verhuisspecialisten, de beste middelen en een goede voorbereiding en planning. Hierdoor is het met Perfect verhuizingen mogelijk in een kort tijdsbestek (veelal in vakantieperiodes) de verhuizing te realiseren. Naast het daadwerkelijk verhuizen biedt Perfect verhuizingen extra service voor het (de)monteren van meubilair, apparatuur en machines, speciaal voor onderwijsinstellingen. Bovendien biedt Perfect verhuizingen u een totaalconcept van ontkoppelen, verhuizen, reinigen en opnieuw installeren van alle werkplekapparatuur, practica-apparatuur en laboratoria.

Zorginstelling

Het verhuizen van een zorginstelling vereist een speciale aanpak. Rust, zorg en aandacht voor de hulpbehoevende patiënt of oudere is de eerste prioriteit. Perfect verhuizingen heeft ruime ervaring in het verhuizen van zorginstellingen. Communicatie en coördinatie vormen belangrijke voorwaarden voor een zorgeloze verhuizing in de zorgsector. In een vroeg stadium wordt voorlichting gegeven aan bewoners/patiënten en hun familieleden. Een gedetailleerd draaiboek geeft overzicht in gemaakte afspraken met betrekking tot de planning, procedures en de in te zetten mensen en middelen. Vooraf maken wij een Risico Analyse om mogelijke knelpunten goed in beeld te krijgen en te vermijden. Speciale aandacht besteden wij aan het beperken van temperatuur wisselingen, het inzetten van speciale wagens voor patiëntenvervoer, het gebruik van specifiek inpakmateriaal voor vertrouwelijke stukken en medicijnen, het aanvragen van de benodigde vergunningen en het opstellen van een calamiteitenplan.

Kortweg: u kiest voor de zekerheid van een professioneel verhuisbedrijf met het hoogste serviceniveau! Heeft u behoefte aan advies op maat of heeft u interesse in een vrijblijvende offerte, neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte online aan.